Telefonisch contact

For technical questions you can contact: maandag t/m vrijdag
tussen 09.00 t/m 17.00 uur contact opnemen met de installateur.

Note! Voor het aanvragen van een offerte
of een serviceverzoek gebruik het online formulier of via WhatsApp.

Retourbeleid

Retourbeleid voor Producten en Diensten

Dank je voor je aankoop bij ons, Noah & Co. We streven ernaar om hoogwaardige producten en uitstekende diensten te leveren aan al onze klanten. Als je echter niet tevreden bent met je aankoop of als er problemen zijn met de geleverde diensten, volgt hier ons retourbeleid:

Producten:

Retourneren van producten:
Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product retourneren binnen 30 dagen na de aankoopdatum voor een volledige terugbetaling of omruiling. Het product moet in originele staat zijn, inclusief alle verpakkingen, labels en accessoires.

Defecte producten:
Als het product defect is bij ontvangst of binnen de garantieperiode defect raakt als gevolg van fabricagefouten, zullen we het product repareren, vervangen of je een volledige terugbetaling bieden, afhankelijk van je voorkeur.

Retourprocedure voor producten:
Neem contact op met onze klantenservice om een retourzending aan te vragen. We zullen je voorzien van instructies voor het retourneren van het product en eventuele benodigde formulieren.

Services:

Kwaliteitsgarantie:
We streven ernaar om hoogwaardige diensten te leveren aan al onze klanten. Als je niet tevreden bent met de geleverde diensten, neem dan onmiddellijk contact met ons op, zodat we het probleem kunnen oplossen.

Klachtenprocedure:
Als je een klacht hebt over de geleverde diensten, kun je contact opnemen met onze klantenservice. We zullen je klacht serieus nemen en er alles aan doen om het probleem naar tevredenheid op te lossen.

Compensatie voor diensten:
Als de geleverde diensten niet aan je verwachtingen voldoen als gevolg van ons falen, bieden we passende compensatie aan, zoals het opnieuw uitvoeren van de diensten of een gedeeltelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor retournering van diensten:
Retournering van diensten is alleen mogelijk in gevallen van ernstige tekortkomingen of onaanvaardbare resultaten die direct toe te schrijven zijn aan onze fouten of nalatigheid.
Dit retourbeleid is bedoeld om je gemoedsrust te bieden bij je aankoop en het gebruik van onze diensten. Als je vragen hebt over ons retourbeleid of als je hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om te helpen.