Telefonisch contact

Voor technische vragen kun je van maandag t/m vrijdag
tussen 09.00 t/m 17.00 uur contact opnemen met de installateur.

Note! Voor het aanvragen van een offerte
of een serviceverzoek gebruik het online formulier of via WhatsApp.

Publicatie Principes

Bij Noah & Co. zijn we vastbesloten om transparantie, professionaliteit en klanttevredenheid te bevorderen door middel van onze publicaties. Onze principes voor publicatie dienen als richtlijnen om ervoor te zorgen dat onze inhoud zinvol, nuttig en betrouwbaar is voor ons publiek. Hier zijn onze belangrijkste principes:

  1. Accurate en betrouwbare informatie: We streven ernaar alleen informatie te publiceren die nauwkeurig, up-to-date en geloofwaardig is. Dit omvat technische details over loodgieterswerk, veiligheidsrichtlijnen en productinformatie.
  2. Transparantie: We geloven in openheid over onze diensten, tarieven en beleid. Onze publicaties zullen eerlijk en transparant zijn over wat onze klanten kunnen verwachten wanneer ze met ons samenwerken.
  3. Educatie en advies: Onze publicaties zullen niet alleen dienen om ons bedrijf te promoten, maar ook om onze klanten te informeren en te onderwijzen. We zullen praktisch advies delen over loodgietersproblemen, onderhoudstips en manieren waarop klanten zelf kleine problemen kunnen oplossen.
  4. Klantgerichtheid: We zullen luisteren naar de behoeften en zorgen van onze klanten en onze publicaties hierop afstemmen. Of het nu gaat om veelgestelde vragen, handleidingen voor probleemoplossing of tips voor het onderhouden van sanitair, onze inhoud zal gericht zijn op het helpen van onze klanten.
  5. Respect voor privacy en veiligheid: We zullen de privacy van onze klanten te allen tijde respecteren. Geen enkele vorm van persoonlijke informatie zal worden gedeeld in onze publicaties zonder uitdrukkelijke toestemming van de klant. Bovendien zullen we alleen veiligheidsrichtlijnen delen die voldoen aan de hoogste normen van de industrie.
  6. Toegankelijkheid: Onze publicaties zullen toegankelijk zijn voor een breed publiek, ongeacht achtergrond of technische vaardigheden. We zullen duidelijke, begrijpelijke taal gebruiken en waar nodig visuele hulpmiddelen toevoegen om de inhoud toegankelijker te maken.

Door ons te houden aan deze principes voor publicatie, streven we ernaar om niet alleen onze reputatie als betrouwbare loodgietersbedrijf te versterken, maar ook om waardevolle informatie te bieden aan onze klanten en de gemeenschap die we bedienen.