Beoordelingen

Lees hier wat onze klanten zeggen over ons… of deel je ervaring over ons? Via Google of via Facebook

Heel vriendelijke rustige vakman. Wij dachten probleem aan de kraan te hebben maar bleek deels aan de Quooker aansluiting te liggen. Saïd naam de tijd om het probleem uit te leggen en naar tevredenheid op te lossen. Punctueel. Communicatie via de mail en persoonlijk heb ik als zeer aangenaam ervaren. Blij met dit familiebedrijf!
Rob de Leeuw van Weenen
via Google
De website van Noah & Co is zeer informatief en transparant over alle aspecten van hun loodgieter- en installatieservice. Said is een professionele loodgieter met hart voor zijn werk en voor de klant ! Vriendelijk en communicatief geeft hij uitvoerig en helder advies over de aanpak van de klus, denkt in oplossingen en voegt de daad bij het woord met een prima service en eindresultaat.
Theun de Vries
via Google
Zeer tevreden over de service en vakmanschap. Ze zijn heel fijn in het contract. Ze regeren snel en zijn tratransparant. Mijn vrouw is net bevallen en ze hebben zelf een cadeautje voor ons aangeschaft. We hebben onze loodgieter gevonden. Ik kan noah en & co iedereen aanraden.
Pieter Bolle
via Google
Het loskoppelen dus demonteren van de CV ketel ivm verhuizing. Zéér vriendelijke en beleefde jongeman, met advies & nazorg indien nodig. Rotterdam e.o. hier heb je wat aan & de prijs vond ik normaal tot laag.
Pieter W. E. Mars Local Guide
via Google
Google Reviews

Vind ons op Google, waar we veertig 5-uit-5 beoordelingen hebben.

Wij zijn de mensen die je vrienden aanbevelen!