O6 427 27 648* Contactformulier

Chat met ons via WhatsApp

Scan De QR-code en start met appen! of voeg ons telefoonnummer
06 187 104 97 toe aan je adresboek.

Onze planner is via WhatsApp bereikbaar op werkdagen tussen
09:00 en 19.30 uur.

Telefonisch contact

Voor technische vragen kun je van maandag t/m vrijdag
tussen 09.00 t/m 17.00 uur contact opnemen met de installateur.

Note! Voor het aanvragen van een offerte
of een serviceverzoek gebruik het online formulier of via WhatsApp.

Beoordelingen

5.0
Gebaseerd op 72 Reviews
google
5.0

Super helpful, even with just a simple phone call. Sayid is friendly and takes the time for his customers.

Femke Hermse 4 september 2023
google
5.0

Bedankt voor de snelle service. Prima werk en communicatie.

Bjorn Keulemans 26 augustus 2023
google
5.0

Geweldige service, duidelijke communicatie, en werkzaamheden worden op zeer korte termijn ingepland en uitgevoerd. Said heeft enorm veel expertise, is een echte vakman, uitermate zorgvuldig, geduldig en zeer vriendelijk. Hij stopt niet voordat het probleem is opgelost: He gets the job done!! Daarnaast geeft hij garantie op al zijn werkzaamheden. Een betere prijs/kwaliteit verhouding is vrijwel nergens te vinden Zou iedereen aanraden om Noah & Co in te schakelen voor de diensten die ze aanbieden.

Thijs Nacken 14 augustus 2023
google
5.0

Altijd bereikbaar, komt afspraken na en levert kwaliteit!

Willem van der Kaaij 12 augustus 2023
google
5.0

Ben heel tevreden. Snelle reactie na aanvraag. Goed contact. Aardige installateur die keurig op de afgesproken tijd kwam om de keukenkraan te vervangen.

Marieke Tollig 3 augustus 2023
google
5.0

Fijne communicatie en snel geholpen. Zeker een aanrader!

T Z 27 juli 2023
google
5.0

Toppers, telefonisch super uitgebreid geholpen met mijn lekkage. Zeer vriendelijk, eerlijk en deskundig geadviseerd. Bedankt!

Sebastiaan Hes 14 juli 2023
google
5.0

Zoek je een loodgieter,Stop met zoeken...Contacten en het probleem wordt opgelost!

drbibber010 27 juni 2023
google
5.0

Great service by Noah & Co. He fixed a new sink with a lot of precision and finesse. He had a problem solving approach and explained everything throughout the process.

google
5.0

Afvoer verstopt en naast zijn vriendelijkheid ook zeer deskundig. Ik raad dit bedrijf aan met een 10!

Danielle 6 juni 2023
google
5.0

Wij hadden een enorme uitdaging met een verschoven/ verzakte standleiding van het riool. We zijn enorm goed, snel en deskundig geholpen door Noah en Co! Echt een hele fijne manier van werken en communicatie. Al met al zeker een aanrader!

google
5.0

Snel, vriendelijk, behulpzaam en vakkundig! Echt een aanrader als je op zoek bent naar een loodgieter die met je mee denkt en service en kwaliteit biedt.

C K 19 april 2023
google
5.0

Ik had lekkage in mijn meterkast. De inlaatcombinatie t.b.v warmte-unit (stadsverwarming) moest vervangen worden. Met zoveel loodgieters was het moeilijk kiezen maar na een gesprek met Noah wist ik het wel. Een kundige en betrouwbare loodgieter. Voor andere klusjes hoef ik volgende keer niet te zoeken.

google
5.0

Goede en snelle service. Prijs kwaliteit een dikke voldoende. Een echte vakman.

google
5.0

Ik ben enorm geholpen door Noah & Co: Vanaf het eerste contact per WhatsApp tot en met de komst van de Loodgieter zelf voelde ik mij gehoord en gezien. De manier waarop beiden mij te woord hebben gestaan, actief met mij meedachten en hun praktische aanpak uiteenzetten maakte dat ik gerustgesteld werd en volledig vertrouwen had in de goede afloop. Als leek kan ik dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!

Cornelia Maria 23 februari 2023
google
5.0

Super service ! Alles duidelijk uitgelegd en opgelost!

Vincent Nobel 10 februari 2023
google
5.0

Beste loodgieters en installiebedrijf waar ik ooit mee heb gewerkt. Van begin contact tot eind, goed geïnformeerd, zeer meedenkend, zeer ervaren en vriendelijk. Zoek niet verder zou ik zeggen!

Omar Al Azami 20 januari 2023
google
5.0

Goede en snelle service! Heeft goede adviezen gegeven!

Mary Bakarbessy 5 december 2022
google
5.0

Heel vriendelijk, professioneel, alles volgens afspraak.

Liesbeth Linschoten 21 november 2022
google
5.0

Snelle reactie, goede uitleg t.a.v. werkzaamheden, deskundig en tegen redelijk tarief

Axel Vogelzang 10 november 2022
google
5.0

Professionele aanpak. Vriendelijke en luistert naar de klant. Top vakman. Ga nooit meer bij hem weg

willem Lans 11 oktober 2022
google
5.0

Fantastisch!!Gebeld voor een zeer gecompliceerde lekkage, is direct langs gekomen en heeft ontzettend veel service verleend

Miranda Bregman 6 oktober 2022
google
5.0

Geweldige service! Gebeld met een storing van de CV ketel en telefonisch opgelost. Al 3 andere monteurs aan de lijn gehad maar Noah & Co. wist het te fixen! Heel blij mee, heel erg bedankt!

google
5.0

De enige echte loodgieterexpert. Bak met kennis en vriendelijk, kundig en snel. 100% aanrader en normaliter ben ik kritisch, maar voor Noah&Co kan ik niet anders dan alleen maar lof tonen. Onze keuken spoelt weer als nieuw.

Ozgur 15 augustus 2022
google
5.0

Uitstekende loodgieter! Kwam binnen een dag de afvoer ontstoppen, zeer vriendelijk en gaf ook adviezen voor onderhoud.

M Wu 13 juli 2022
google
5.0

Fantastische service!! Daar waar andere loodgieters geen heil zagen in de reparatie, wist dit bedrijf het probleem binnen 24 uur op te lossen . Wij zijn geholpen door Sahit een vakkundige en zeer vriendelijke man . Nogmaals veel dank. Hennie Wijnstekers Ron Vermeulen .

google
5.0

Fantastische service!! Daar waar andere loodgieters geen heil zagen in de reparatie, wist dit bedrijf het probleem binnen 24 uur op te lossen. Wij zijn geholpen door Sehit, een vakkundige en zeer vriendelijke man. Nogmaals veel dank. Hennie Wijnstekers en Ron Vermeulen

google
5.0

Erg tevreden , vriendelijk , eerlijk , goed werk en goede prijs

Ralph R. 22 juni 2022
google
5.0

Geweldige service, we hebben onze lekkages per email gemeld en hadden binnen enkele dagen antwoord met duidelijke uitleg over welke informatie ze nog meer van ons nodig hadden. In eerste instantie moesten we een maandje wachten (onze situatie had geen haast, had ik ook duidelijk gemaakt) maar dankzij een gaatje in de planning kon er al heel snel iemand komen. De reparaties zijn bijzonder snel en vakkundig opgelost, we kregen duidelijk uitleg van wat er nu precies mis was met tips voor de toekomst. Mijn belangrijkste tip voor bij lekkages ed is duidelijkl: Noah een emailtje sturen! Echt een top-bedrijf.

Diona de Jager 22 juni 2022
google
5.0

Such a great experience, so prompt and really tried to find the best solution for the customer!

Isabelle Sully 21 juni 2022
google
5.0

Excellent Experience working with Noah & Co. Everything was managed and executed in a professional and prompt manner. 10/10 would recommend them.

Somik Mukherjee 20 juni 2022
google
5.0

Erg tevreden met dit bedrijf! Nette en fijne communicatie. Werkt rustig en is professioneel. Geeft goede adviezen. O.a. hemelwaterafvoer gerepareerd, lekkage verwarmingsbuis huiskamer opgelost en een regendouche geïnstalleerd. Alles goed en netjes afgehandeld. Blij ermee. Aanrader!

R. Strijbos 19 mei 2022
google
5.0
Irma Beau 8 februari 2022
google
5.0
Arno de Ruiter 14 januari 2022
google
5.0
H mma 4 januari 2022
google
5.0
Lara Graaf 30 november 2021
google
5.0
Corine Hulleman 18 november 2021
google
5.0

Dank voor de tip dat ik de kosten mogelijk op mijn opstal zou kunnen verhalen. Is gelukt. Verder prima werk aFGELEVERD

Arthur Verhoev 4 november 2021
google
5.0

Prima werk !

Maria van Dalen 22 september 2021
google
5.0

Heel vriendelijke rustige vakman. Wij dachten probleem aan de kraan te hebben maar bleek deels aan de Quooker aansluiting te liggen. Saïd naam de tijd om het probleem uit te leggen en naar tevredenheid op te lossen. Punctueel. Communicatie via de mail en persoonlijk heb ik als zeer aangenaam ervaren. Blij met dit familiebedrijf!

google
5.0

Zeer tevreden over de service en vakmanschap. Ze zijn heel fijn in het contract. Ze regeren snel en zijn tratransparant. Mijn vrouw is net bevallen en ze hebben zelf een cadeautje voor ons aangeschaft. We hebben onze loodgieter gevonden. Ik kan noah en & co iedereen aanraden.

Pieter Bolle 6 september 2021
google
5.0

Ontzettend goed geholpen echt vakmanschap.

Franklin 5 september 2021
google
5.0

Top service!

M M 7 augustus 2021
google
5.0

Vakkundig, snel én vriendelijk geholpen!

Arlen van Gogh 7 augustus 2021
google
5.0

服务非常高,水平很高, 专业水平,收费合理!

Netherlands Lucky 1 augustus 2021
google
5.0

Onze keuken heeft een keukenafvoer met onnodige bochten die voor verstopping zorgen. Saïd heeft deze verstopping weer vakkundig ontstopt.

Conny Stroet 23 juli 2021
google
5.0

Fijn dat ik een betrouwbare loodgieter gevonden heb! Communicatie verliep helder en professioneel. Vantevoren al een idee over de kosten. Ter plekke bleek het probleem aan mn toilet toch anders te zijn dan voorzien. Alsnog direct op kunnen lossen. Heeft ook nog even naar een oude kraan gekeken en tips gegeven hoe ik deze moet vervangen. Erg blij met geleverde diensten en zal bij een volgend issue zeker direct Noah contacten 👍

Saskia X 15 juli 2021
google
5.0

Ik laat niet heel gauw een review achter, maar de service die ik telefonisch van Saïd heb gekregen is het meer dan waard. Ik belde, kreeg Said aan de lijn, probleem uitgelegd, waarop ik als antwoord kreeg om contact op te nemen met de verzekering. Ik moest vragen om een lekdetectiebedrijf, dat wordt waarschijnlijk vergoed. Hij gaf aan dat hij alleen kan repareren wat hij kan zien en dat zo'n lekdetectiebedrijf echt kan opsporen waar de lekkage zit. Zo gezegd, zo gedaan. En inderdaad, a.s. dinsdag komt het lekdetectiebedrijf een kijkje nemen en dat onderzoek wordt vergoed. Ik vind het fantastisch dat er nog zulke eerlijke mensen/bedrijven zijn die niet alleen op winst uit zijn ten koste van de consument. Mocht ik (en iedereen om mij heen) in de toekomst een loodgieter nodig hebben is Said de persoon die ik bel. Keep up the good work & service!

Febi Larmonie 12 juni 2021
google
5.0

Het loskoppelen dus demonteren van de CV ketel ivm verhuizing. Zéér vriendelijke en beleefde jongeman, met advies & nazorg indien nodig. Rotterdam e.o. hier heb je wat aan & de prijs vond ik normaal tot laag.

google
5.0

Fantastic service, very quick even on holidays and fast delivery. They replaced my 3way valve of the my central heating system, simply very good online service and the part was ordered within a day and installed basically a day later. Would recommend them to everyone who likes good transparent service and provision of information of how and what to do.

google
5.0
Tania Silva 6 april 2021
google
5.0

Vakkundig, vriendelijk en denkt mee.

Kelly Raynor 26 februari 2021
google
5.0

Said is een vakman zonder praatjes die mij meermaals uitstekende diensten heeft bewezen, zonder dat ik een bank moet beroven. Aanrader.

Willem Biljardt 4 februari 2021
google
5.0

Ik heb in eerste instantie een mail gestuurd, hierin het probleem geschetst. Hierop heb ik zeer snel respons gekregen en een bel afspraak ingepland met de loodgieter. Het probleem heb uitgelegd. Verstopping en waarschijnlijk vervanging van Sanibroyeur. Hierover heb ik erg duidelijk en in mijn belang antwoord gekregen. De loodgieter heeft aangegeven wat hij wil gaan doen, zodat ik op onnodige kosten gejaagd wordt. In overleg met mij is er een duidelijke stappenplan gemaakt. Gelijk na het eerste bezoek is het probleem verholpen, wat de loodgieter ook had voorspeld. Hierdoor heb ik veel geld bespaard. Bedankt team Noah & Co

Murat Nergiz 26 januari 2021
google
5.0

Zeer snel en goed geholpen met een verstopping in de badkamer. Said is heel erg vakkundig. Met de uitleg die hij geeft verhelpt hij niet alleen het probleem maar deelt ook de kennis en met tips zorgt hij ook dat problemen worden voorkomen. Ik ben heel enthousiast over Noah & Co en de prettig en snelle communicatie via telefoon en whatsapp.

David 24 januari 2021
google
4.0
google
5.0

Expansievat vervangen, ons cv-systeem werkt weer uitstekend. Zeer deskundige medewerkers, duidelijke uitleg, topkwaliteit voor een redelijke prijs.

M. van Dijk 6 januari 2021
google
5.0

Al bijna 10 jaar maak ik gebruik van de diensten van Noah&Co: Installatie en onderhoud van onze apparatuur. Noah&Co is vakkundig, zorgvuldig, eerlijk en betrouwbaar, met goede tarieven en prettig in de omgang. Een fijn bedrijf, zeer aan te bevelen.

Jan de Vries 21 november 2020
google
5.0

Mede dankzij de Nextdoor buurtpreventie app vandaag Said that op bezoek gehad. Heel veel tips gekregen om de oorzaak van ons probleem te achterhalen. Contact was prettig via WhatsApp, via de telefoon en fysiek. Had ook netjes een mondkapje op. Zeker een aanrader voor mensen die een loodgieter nodig hebben. Vakman die z'n vak verstaat.

Imran William 11 november 2020
google
5.0
C 10 november 2020
google
5.0

Prima bedrijf. Zeer goede service, punctueel vakkundig en prima prijs/kwaliteit!

google
5.0

Bij een verstopte keukenafvoer super snel en goed vakwerk geleverd!!

Peter van Bragt 16 oktober 2020
google
5.0

Toen mijn CV-ketel aan vervanging toe was, met hulp van Said een nieuwe uitgekozen en deze kon snel geinstalleerd worden. Verder ben ik als vaste klant gematst met een slimme thermostaat, super service!

Robert Blogg 15 augustus 2020
google
5.0

Goed en professioneel bedrijf!

Shif A. 6 juni 2020
google
5.0

Al jaren laat ik al het loodgieterswerk over aan Noah & Co. Complimenten hoe er over kwaliteit en dienstverlening wordt nagedacht. Said denkt altijd goed mee en lost de problemen professioneel op. Geen haastige loodgieter maar een echte vakman. Ga zo door. En ik beveel het iedereen aan!

ozgur dogan 3 maart 2020
google
5.0

Enige tijd geleden hebben wij via Noah & Co een Remeha Tzerra Ace cv-ketel laten plaatsen. De installateur/eigenaar van Noah heeft deze ketel zelf bij ons geplaatst. Wij zaten op een zeer ongelukkig moment zonder cv en warm water maar mochten Noah & Co. zelfs bereid vinden om op zaterdag deze nieuwe ketel bij ons te plaatsen. Waar vindt je dergelijke service nog heden ten dage. Nergens meer denk ik. Ook de nazorg c.q. controle is subliem te noemen. Éen telefoontje en men staat 9 van de 10 keer zelfs dezelfde dag nog bij je op de stoep. Dit bedrijf heeft haar klanten gewoon op nummer één staan. Kortom mijn vrouw en ik zijn uiterst tevreden over Noah & Co. en bevelen dit installatiebedrijf van harte bij u aan!! Gewoon top!!

Ron Meijer 17 februari 2020
google
5.0
Mohamed Swaghi 18 augustus 2019
google
5.0

Top service! Bedrijf met vakkennis. Zeer blij met het resultaat. Gaan we zeker nog een keer bellen als er weer wat is! Dankjewel!

Mesut demir 25 maart 2019
google
5.0

De beste loodgieter die ik ken.

Anthon van Es 5 juni 2018
google
5.0

Supergoede, betrouwbare en vriendelijke loodgieter.

google
5.0

Geweldige service, mijn hardnekkige verstopping verholpen een tweede keer terug gekomen, daarna een nieuwe sifon met beluchting voor mij besteld en bij me gebracht, dit alles tegen de standaard prijs.

Johan Mersel 22 mei 2017
google
5.0

Zeer netjes te werk gegaan. Super mooi afgewerkt. Een CV-ketel installeren kan dit bedrijf wel.