Telefonisch contact

Voor technische vragen kun je van maandag t/m vrijdag
tussen 09.00 t/m 17.00 uur contact opnemen met de installateur.

Note! Voor het aanvragen van een offerte
of een serviceverzoek gebruik het online formulier of via WhatsApp.

Toegankelijkheid

Het werken aan het toegankelijk maken van onze producten, diensten en website.

Het is voor veel internetgebruikers moeilijk of zelfs onmogelijk om websites te gebruiken, eenvoudigweg vanwege de manier waarop ze zijn ontworpen. Bij Noah & Co. doen we ons best om diensten en producten aan te bieden die nuttig zijn voor al onze klanten, inclusief de website.

Het is belangrijk voor ons dat de site beschikbaar is voor iedereen, inclusief mensen met visuele, auditieve en motorische beperkingen. We hebben ervoor gezorgd dat de meeste pagina’s voldoen aan de belangrijkste eisen van de W3C (World-Wide Web Consortium) best practice-toegankelijkheidsrichtlijnen. We werken actief aan verbeteringen zodat elke pagina voldoet aan het AA-niveau van de WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines).

We realiseren ons dat behoeften vaak divers zijn en standaardrichtlijnen niet altijd individuele zorgen bevredigen. Als je specifieke problemen hebt bij het gebruik van deze site, laat het ons dan weten. We zullen alle moeite doen om je toegang te geven tot onze inhoud.

Klanten met een visuele beperking Als je je rekening liever ontvangt in een alternatief formaat zoals grootletterdruk, braille of een audio-opname, of als je een deel van onze site tegenkomt dat moeilijk te gebruiken is, neem dan contact met ons op via het onderstaande nummer.

Sommige gebruikers moeten mogelijk de grootte en het type lettertype en het kleurenschema van een pagina aanpassen om het te kunnen bekijken. Dit kun je doen door je browserinstellingen aan te passen.